Tagdíjbefizetés

Kedves jelenlegi és leendő tagok!

Nem tudjuk eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire fontos a tagok számának megtartása, sőt növelése! Szívesen elkerülnénk az unásig olvasható: járvány, vírus, megszorítás, korlátozás kifejezéseket, de valahogy nem jut jobb az eszünkbe. Ez mind együtt jár a Céh aktuális működtetésének napi gondjaival.
Látjátok, hiszen pillanatnyilag csak nyomtatásban találkozhattok velünk, találkozhattok egymással, hogy komolyan vesszük a felvállalt pozíciónkat. Gőzerővel keressük a fennmaradásunkhoz szükséges anyagi javakat. Közös örömforrásunk a foltvarrás, szeretete tömörített mindannyiunkat ebbe a szervezetbe, és mindent meg kell tennünk azért, hogy ez továbbra is működjön, dacolva a körülményekkel, egyre jobban!
Szervezzük a következő szakmai napot, az OFF-ot. Ötletelünk, írunk, próba-varrunk, autózunk, telefonálunk, videó-chatelünk, megbeszélésekre járunk, postázunk.
A LÉNYEG : Szaporítanunk kell az erősen megcsappant tagszámot! KÖZÖSEN.
Kérünk benneteket, hogy szavazzatok továbbra is bizalmat a Céhnek azaz magunknak, és bírjatok rá olyan foltvarrókat is a csatlakozásra, akik eddig nem,vagy bármi más okból már nem tagok.
A határidő : február 10.
Ha utána, azzal sincs baj, de az elkerülhető postaköltség lenne.
Köszönjük, hogy elolvastátok!

A céh éves tagdíjának befizetési határideje február 10.

Aki eddig az időpontig befizeti a tagdíjat, március elején megkapja a céh újságjának, a Hírfoltoknak első példányát.

A tagdíj összege 7500 Ft.
Magyar Foltvarró Céh
Bankszámlaszám:
11703006-20410559

Ha befizetted a tagdíjat ne felejtsd el ellenőrizni, hogy tagja vagy- e FB csoportnak https://www.facebook.com/groups/2871156909835769 , ha nem kèrlek jelentkezz, hogy fel tudjunk venni.

Azok a nyugdíjasok, akik a tagnyilvántartással foglalkozó vezetőségi tag (Gálné Vida Éva)  részére a nyugdíjszelvény másolatával vagy bankkivonat másolatával igazolják, hogy a nyugdíjuk nem éri el a havi 130 000 forintot, tagdíjkedvezményt élveznek, a kedvezményes tagdíj 6000 Ft.

Ha most szeretnél belépni a céhbe, ezen a menüponton keresztül tudsz tájékozódni, és ott találhatod meg a letölthető belépési nyilatkozatot is. A további teendőket a nyilatkozat tartalmazza.

MAGYAR FOLTVARRÓ CÉH – BELÉPÉSI NYILATKOZAT 2021.

Várunk továbbra is szeretettel a céh programjain, rendezvényein!
MFC Vezetőség